1.  Cumparatorul, Persoana fizica, are dreptul sa returneze un Produs, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.

2.    Potrivit OUG nr 34/2014, perioada de returnare a unui Produs sau renunțare la un Serviciu expiră în termen de 14 zile de la intrarea in posesie a Produsului.

  • Orice trimitere trebuie notificata inainte, telefonic sau prin email

3.   Cheltuielile de returnare vor fi suportate de client

4.   In cazul stornarii comenzilor sau retur, costul de transport nu se storneaza.

5.   Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat: in ambalajul original.

  •  CRAMA SPARLENI SRL  poate percepe taxe suplimentare pentru returnarea produselor uzate, deteriorate, fara ambalaj etc. pentru readucerea lor la starea initiala, care pot avea o valoare intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului.


6.   Cumparatorul, Persoana fizica, pentru a beneficia de returul produselor conform Ordonanței de Urgenta 34/2014, semnaleaza cel tarziu in a 14-a zi calendaristica de la data ridicarii/primirii produsului intentia de retur si motivul returului la adresa crama@sparleni.ro


7.    In cazul in care Clientul/Cumparatorul solicita retragerea din Contract in cadrul termenului legal de retragere din contract, si Comanda este achitata, Vanzatorul va rambursa suma in maxim 30 zile de la data informarii Vanzatorului de catre Cumparator asupra deciziei sale de retragere din Contract.

8.    Suma va fi returnata dupa cum urmeaza:

  • pentru Comenzile achitate cu card online prin restituire in contul din care a fost efectuata plata;
  • pentru Comenzile achitate cu Op/ramburs/iTransfer/ Card bancar prin virament bancar;

Setări

Meniu

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Conectează-te