Crama

Crama veche aduce cu ea o tradiție de peste un secol, un mediu echilibrat cu variații minime de temperatură și umiditate, cu ziduri de caramidă de 1,2m grosime și o arhitectură cu coloane și arcade care să dea personalitate și caracter locului.

Ne place libertatea de creație și de aceea alegem dotările tehnice care permit o cât mai mare versatilitate pentru a obține cel mai potrivit vin din fiecare sortiment de struguri.

Presa noastră de struguri este una din cele mai moderne, cu capacități de răcire a mustuielii și de presare reductivă în atmosferă controlată de azot, desciorchinatorul are paleți de cauciuc, viteză foarte fin controlabilă pentru o separare cât mai bună a ciorchinilor de boabe.

Folosim capacități de macerare, fermentare si stocare din inox, dotate cu mantale de răcire pentru a controla temperatura.

Îmbutelierea este făcută cu echipamente semiautomate, adecvate ambițiilor și dimensiunii noastre, cu o implicare umană puternică, dar oferă posibilități de utilizare a gazelor inerte atât la îmbuteliere cât și la dopuirea sticlelor, pentru o mai bună conservare a calitaților vinurilor noastre.

Setări

Meniu

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Conectează-te