Costul transportului este cel afisat in formularul de comanda si reprezinta costul transportului pana in zonele de acoperire ale curierului.

  • Daca adresa de livrare nu se afla in zona de acoperire a curieratului, pe langa costul transportului mentionat in formularul de comanda, se mai percepe o taxa suplimentara pentru km suplimentari in valoare de 1 leu / km.

Daca nu primiti coletul in maxim 5-7 zile lucratoare ori in intervalul orar comunicat, va rugam sa ne contactati imediat.

CRAMA SPARLENI SRL   nu isi asuma intarzierile care pot aparea din vina firmei de coletarie.

In momentul receptiei, va rugam sa verificati integritatea exterioara a coletului si apoi sa semnati de primire. Daca se constata deteriorari, va rugam sa ii solicitati curierului sa intocmeasca un proces verbal de fata cu dumneavoastra si sa consemneze neregulile!

In lipsa acestui document, orice constatare ulterioara nu va mai putea fi luata in considerare, iar intreaga responsabilitate va reveni clientului, www.sparleni.ro isi declina orice reponsabilitate.

Totodata, ne puteti contacta telefonic in acel moment, la numarul de telefon 0745776718, program de lucru: LUNI - VINERI,  in intervalul orar 09:30 - 16:00.

Important! In cazul in care refuzati un colet, ne rezervam dreptul de a nu mai onora comenzile urmatoare si de a solicita recuperarea sumelor cheltuite pe transport colet, tur-retur. Pentru a relua colaborarea, se va achita in avans, prin banca, contravaloarea transportului pentru coletul refuzat (tur - retur) si cea a comenzii in curs.

Setări

Meniu

Creează un cont gratuit pentru a salva articolele favorite.

Conectează-te